Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πήραν πίσω τις παραιτήσεις τους οι εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης!


Μόλις την Τετάρτη έσκασε σαν βόμβα η παραίτηση των 2 οικονομικών εισαγγελέων που είχαν αναλάβει και πολύκροτες υποθέσεις. Για την ιστορία, στην επιστολή της παραίτησής τους ανέφεραν μεταξύ άλλων: 


"...δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί, ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία, με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα, ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη".
Επίσης: "Δεν δεχόμαστε να είμαστε Εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση, πολλώ δε μάλλον δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε ένα άλλοθι και μία θεσμική 'κολυμβήθρα του Σιλωάμ' για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος".

Κι όμως, όλα αυτά ανήκουν απ' ότι φαίνεται στο παρελθόν. Ή μπορεί να κατηγορηθούν για ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι που "δεν κατάλαβαν καλά".

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι δυο εισαγγελείς βγήκαν χαμογελαστοί από το γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Παντελή όπου είχαν πάει για να δώσουν προφορικές εξηγήσεις. Είπαν μάλιστα στους δημοσιογράφους ότι παραμένουν στις θέσεις τους

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Δημοσίευση σχολίου