Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Χαλβαδόπιτα με μήλο


Χαλβαδόπιτα με μήλοΥλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
1 μεγάλο μήλο σε κομματάκια
200γρ. χαλβά σκέτο ή
με αμύγδαλο σε κομματάκια
1 κ.σ. μέλι
κανέλλα
βιτάμ

Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και απλώνουμε τη μισή σε βουτυρωμένο ταψάκι.Ρίχνουμε πάνω τα κομμάτια μήλου και χαλβά.Προσθέτουμε το μέλι και κανέλλα.Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σφολιάτα και χαράζουμε.Ψιχαλίζουμε με λίγο νερό και βάζουμε κομματάκια βιτάμ.Ψήνουμε στους 180C για 35-40 λεπτά.












Ευχαριστώ τον Δημήτρη Χριστοφόρου για την ωραία συνταγή!!!!


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Δημοσίευση σχολίου