Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αναταραχή στα "πρωινά" για τον Γκλέτσο!

Εθνικό θέμα έγινε στα κανάλια η απόφαση του Δημάρχου Στυλίδας να βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων. Ant1, Mega και ΝΕΤ άφησαν στην άκρη ό,τι άλλο συνέβαινε εκείνη την στιγμή και έδωσαν «μάχη» για ένα πλάνο του Απόστολου, το οποίο τελικά… «έχασαν»!!!
Κατά τη διάρκεια της απευθείας σύνδεσης του Πρωινό ΑΝΤ1 με τη Στυλίδα, λίγο πριν βουτήξει ο Απόστολος Γκλέτσος για να πιάσει τον Σταυρό του εορτασμού των Θεοφανείων, οι ρεπόρτερς τόσο του Mega όσο και του ΑΝΤ1 εμφανίστηκαν ταυτόχρονα.Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του (κάτι που είχε συμβεί και με τη σύνδεση στο μαιευτήριο που γέννησε η Ζυγούλη).
«Καλημέρα στον Γιώργο και στη Φαίη, πείτε» ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ στο τέλος της πρώτης σύνδεσης η παρουσιάστρια επανέλαβε:
«Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο και τον Χρήστο Νέζο (σ.σ. ο συνεργάτης του Mega) που βοήθησαν». Σε άλλη στιγμή ενώ είχαν ξανασυνδεθεί με τη Στυλίδα, όταν εμφανίστηκε πάλι ο συνεργάτης του Πρωινό Μοu στο πλάνο του ΑΝΤ1 η Σίσσυ σχολίασε: «Αλήθεια, η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει σύνδεση με τη Στυλίδα; Είμαστε μια αγαπημένη παρέα σήμερα όλοι!».

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Δημοσίευση σχολίου