Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης Παπανδρέου και Mega

Θεατές σε έναν πολυδιάστατο και μυστικό πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης Παπανδρέου και καναλαρχών έγιναν οι πολίτες, μετά την αποκάλυψη του μετόχου του Mega, Σταύρο Ψυχάρη, στην εφημερίδα «Το Βήμα».
Σύμφωνα με το άρθρο ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κάλεσε του μετόχους του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Μπόμπολα, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη, ώστε να παραπονεθεί για την στάση του καναλιού απέναντι στην κυβέρνηση.

Στη συνάντηση, όπου παρέστησαν οι δύο πρώτοι μέτοχοι, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να ζητά την επιείκεια του Mega. O κ. Ψυχάρης γράφει χαρακτηριστικά: «Για όλα φταίει το Μέγα Τσάνελ! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας αντί να εξυμνεί τον Μεγάλο Ηγέτη, ασκεί αντιπολίτευση και τον ενοχλεί αφόρητα. Οι εφημερίδες δεν τον απασχολούν, πιστεύει ότι η πολιτική μάχη γίνεται στις μικρές οθόνες.»

Όπως αναφέρει στο άρθρο του το ραντεβού κανονίστηκε την «ημέρα που οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τη Βουλή» και γι’αυτό έπρεπε να πάνε στου Μαξίμου, μισή ώρα αργότερα και από την πίσω πόρτα, για να μη τους δουν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Σχεδόν μισή ώρα κράτησε η συζήτηση με τον κ. Παπανδρέου να ομιλεί διαρκώς για το Μέγα Τσάνελ. Τι έλεγε, ας το αποκαλύψει ο ίδιος αν θέλει. Ο κ. Γ. Μπόμπολας του απαντούσε με λογικά επιχειρήματα, Εκτιμώντας το άσκοπον του διαλόγου, απέφυγα το ομιλείν, αρκούμενος εις το ακούειν.» γράφει ο κ. Ψυχάρης.

Με αφορμή την εμφάνιση του τότε υπουργού Επικρατείας, κ. Μόσιαλο, ο Παπανδρέου ζήτησε να μάθει αν υπάρχουν αιτήματα των καναλαρχών, όπου ο κ. Ψυχάρης μίλησε για τις οφειλές οργανισμών σε μικρές εφημερίδες.

Πηγή: Nooz
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Δημοσίευση σχολίου